Seemo Sprinklervæske

Problemet

Ved at vælge Seemo’s dispensere frem for traditionel distribution med plastemballage, sender din virksomhed et signal til jeres kunder om, at i vægter bæredygtighed højt, hvilket kan tiltrække nye kunder samt øge kundeloyaliteten hos eksisterende kunder. 

+ 0

Sparet plastflasker

om måneden i Danmark

0 %

Mindre spild af væske

Betal kun for det du bruger

+ 0

Danskere bruger os

som bidrager til bedre klima

0 %

Af plastaffald i verden

bliver ikke genbrugt i dag

Problemet

Mikroplastik og Vores Stræben efter Bæredygtige Løsninger

Mikroplastik er en voksende bekymring, da det kan ende på vores tallerkener gennem forbrug af fisk og skaldyr, ifølge forskning fra Syddansk Universitet. Mikroplastik, som stammer fra nedbrudte plastikprodukter og industrielle kilder, udgør en potentiel sundhedsrisiko og er et tydeligt eksempel på plastikforureningens langvarige effekt på miljøet og fødekæden. 

Ny forskning viser, at mikroplastik ikke blot forurener vores havmiljø, men også kan ende i vores kroppe. En nylig undersøgelse offentliggjort i Science Direct har påvist mikroplastik i blodet hos testpersoner, hvilket vækker bekymring over de sundhedsmæssige risici ved denne form for forurening. Mikroplastik kan have skadelige effekter på menneskers helbred og er et klart tegn på plastikforureningens vedvarende indflydelse på vores miljø og fødekæde.

Derudover har en undersøgelse igangsat a World Health Organisation (WHO), påvist mikroplast i drikkevand. Dette understreger behovet for en effektiv løsning for at reducere plastikforurening.

Hos Seemo er vi dedikeret til at tackle denne udfordring ved at eliminere behovet for plastik i distribution af sprinklervæske. Vores innovative dispenserteknologi tilbyder en praktisk og bæredygtig løsning, der ikke blot reducerer plastikaffald, men også forenkler påfyldningsprocessen for vores kunder.

Problemet

Problemets omfang

Ifølge regeringens plastikhandlingsplan bliver kun 36% af de cirka 340 millioner kg plastikaffald, der årligt produceres i danske husholdninger og virksomheder, genanvendt. Det svarer til 122.400.000 kg plastik. Resten, altså 214.200.000 kg, bliver forbrændt.

Denne model er imidlertid ikke bæredygtig. Når plastikken forbrændes, nedbrydes den til mikro- og nano-partikler, ofte kaldet mikroplast. Disse partikler spredes med vinden og forurener vores luft, jord og hav.

340.000 tons plastikaffald
Årligt produceres ca. 340.000 tons plastikaffald i danske husholdninger og virksomheder.

36% genanvendes
Kun omkring 36% af plastikaffaldet fra husholdninger og virksomheder genanvendes.

63% forbrændes
63% af plastikaffaldet fra husholdninger og virksomheder går til forbrænding.

Se regeringens plastikhandleplan